GIEMA Nederland
Welkom op de website van Giema NederlandGiema: Giema is al jaren een gevestige naam als producent van machines voor het mixen, verpompen en verspuiten van mortels en pleisters.

Onderscheidend: Giema is onderscheidend omdat bij het ontwerp vanuit de praktijksituatie gedacht wordt, zo is bij wijze van een hamer al voldoende om een complete machine te (de)monteren.

Innovatief: Innovaties zoals de machine automatisch vullen met materiaal , mogelijkheden tot het verpompen met hoge snelheden over grote afstanden of hele kleine machines die in iedere koffer ruimte te vervoeren zijn.

Werkbaarheid: Ergonomie en werkbaarheid staan bij Giema hoog in het vaandel, zo kan iedere machine naar wens van de klant of behoefte van het materiaal aangepast worden.

Waar te koop: Binnen de BeNeLux wordt Giema vertegewoordigd door Giema verkooppunten en Giema dealers. U kunt zich wenden tot een Giema-verkooppunt die u in contact kan brengen met een van de specialisten. Of u kunt zich wenden tot een Giema-Dealer die kundig is om u te adviseren over specifieke oplossingen, onderhoud en garantie.